MTR on Android


All in One MeetingBar A10

Yealink MeetingBar A10 är en allt-i-ett-kompakt och enkel enhet som är perfekt för små rum, till och med kontoret. Den är utformad för upp till 4 personer och har viktiga AI-funktioner som auto-framing, speaker-tracking och smart gallery för att uppnå bästa möjliga möteskvalitet. Den har en inbyggd 8MP-kamera med 120° synfält och 4 x digital zoom. Utöver detta har den en elektrisk lins som öppnas och stängs före och efter en videokonferens, sensor som upptäcker när människor kommer in i rummet, 8 MEMS-mikrofoner och noice proof-teknologi. Du kan dela trådlöst med WPP30-dongeln.
 

Se flyern här

 


All in One MeetingBar A20

Yealink MeetingBar A20 för Microsoft Teams Rooms på Android innehåller allt du behöver för ditt teammöte. Endast med en MeetingBar A20 kan användare njuta av den sömlösa Teams-upplevelsen. Dessutom kan du ansluta en CTP18-pekskärm och WPP30 för trådlös delning och bättre möteskontroll för små till medelstora rum.

MeetingBar A20-kameran är utrustad med AI-teknik, inklusive Auto-Framing och Speaker Tracking. Med 133° vidvinkelobjektiv och Auto Framing kan den känna igen antalet och positionen för deltagarna i rummet och rama in alla jämnt. Högtalarspårningstekniken med en 20 MP-kamera ger ett levande möte ansikte mot ansikte.

 

Datablad | Dokument | Video

 

All in One MeetingBar A30


Bygget på Android 10 OS og innebygde Microsoft Teams, gjør alt-i-ett Yealink MeetingBar A30 dine mellomstore rom til et dedikert Microsoft Teams Rooms-system på Android. MeetingBar A30 er designet i et system med to kameraer og et AI-drevet kamera sammen med de 8 MEMS-mikrofonene og høyttalerne. Med enkel plug-and-play leverer A30 en enkel, men effektiv og sømløs Teams-opplevelse til hver bruker.

 

Datablad | Dokument | Video

 

6 skäl att välja
Yealink MeetingBar A10, A20 och A30


1. Ledande plattformar: Oavsett vilken plattform du använder kan du börja träffas direkt

2. Trådlös anslutning utan behov av kablar med WPP30

3. Plug & Play: superenkel installation och lättanvänd

4. Kvalitetserfarenhet med AI-teknik som AutoFraming, Speaker Tracking, PiP och Multi-focus Framing

5. Byggad på Android 10 för tillförlitlighet och säkerhet

6. Med framtida firmware-uppgradering kan du skala från BYOD till full team-/zoomrumsupplevelse med A20 och A30

 

Läs mer här