EnGenius Technologies är en ledande aktör som drivs av molnteknik inom kommunikationsteknik. Under de senaste 20 åren har deras vision varit att leverera innovativa lösningar i världsklass för företag av alla storlekar. De är dedikerade till att utveckla avancerade men användarvänliga lösningar med hög prestanda och driftsäkerhet, som sätter nya standarder i branschen.

 

Deras AI-drivna molnteknik tillåter användare att effektivt hantera SD-WAN, switchar, trådlösa åtkomstpunkter och ePDUs på en tydlig och lättförståelig plattform. Detta banar väg för en mer integrerad och effektiv nätverkshantering, vilket ger företag möjlighet att skala och snabbt anpassa sig till förändrade marknadsbehov.

 

Utforska mer av EnGenius erbjudande nedan.

 

AI-drivet Cloud från EnGenius

EnGenius Cloud ger dig full kontroll över alla dina nätverksenheter med ett tydligt och enkelt gränssnitt. Med appen "Cloud to go" får du full överblick över alla dina nätverk och enheter, även när du är på resande fot. EnGenius Cloud kommer gratis med alla produkter i serien. Köper du Cloud Pro får du tillgång till ännu mer statistik och mer avancerade funktioner.

Alla EnGenius Cloud-produkter kommer med en 1-års gratis Cloud Pro-licens så att du kan prova möjligheterna utan extra kostnad och se vad som passar dig bäst.

 

Nyheter