Kenson är en pionjär inom utvecklingen och produktionen av produkter för främjande av god arbetsmiljö på kontoret. Kenson har en historia som sträcker sig ända tillbaka till 1932, då de började som möbeltillverkare. I dagens moderna arbetsliv, präglat av stillasittande och statiskt arbete, har de anpassat sin kärnverksamhet för att möta behoven på marknaden för ergonomiskt anpassade produkter.

 

Kenson är den enda aktören på dagens marknad som erbjuder ett heltäckande ergonomikoncept, skräddarsytt för individuella behov. Kensons omfattande produktutbud innehåller ett brett spektrum av ergonomiska lösningar som bidrar till att förebygga skador och minska slitage. Detta inkluderar datormöss, stödprodukter för datoranvändning och mötesrum, stolar och naturligtvis möbler – allt designat med fokus på att ge ergonomiska fördelar.

 

Med Kenson sina produkter kan du förvänta dig att öka din energi och produktivitet. Kensons starka fokus på ergonomi och bra arbetsmiljö är grunden för att förbättra din livskvalitet. Välkommen till Kenson – där vi bryr oss om ditt välbefinnande på arbetsplatsen.

 

 

Produktkategorier