OM
OSS


CBK sätter en ny standard för
hur en distributör tillför värde till kunden


Genom kunskap, service och ett unikt engagemang är vi en mycket uppskattad partner för återförsäljare som vill leverera extra värde till sina kunder
 

Ekab Distribution AB blir CBK Sweden AB

I 2022 förvärvades Ekab av den norska distributören CBK Distribusjon AS. Därför har vi nu bytt namn till CBK Sweden AB. Vi är fortfarande samma gamla Ekab, men med nya ägare och flera nya varumärken.

 

Företaget etablerades i 1980 i Linköping och är därmed en av de äldsta distributörerna på den svenska och nordiska marknaden. 

 

Vi fortsätter att etablera nya agenturer på den svenska marknaden med stort fokus inom tre affärsområden: B2C (business2consumer), B2B (business2business ) och B2V (business2video) mot större och mindre kanaler. CBK säljer bara till retailers/återförsäljare. Vi importerar, lagerför och marknadsför produkter inom video, foto, musik, data och inom digital home. Med agenturer som Yealink, Minrray, Hisense, Stoltzen, Elivi, LinkIT, Eartec, Magewell, Inogeni, Edbak, Siemon, Patchbox, Magix och Archos har vi marknadsledande produkter inom många olika områden. Se alla märken här.

 

Om CBK


CBK erbjuder leverantörer och kunder expertkunskaper inom branschen, intelligenta logistiklösningar och unika försäljningstjänster. CBK är verksamma i 3 länder på den nordiska marknaden. Vi har över 200 varumärken och servar mer än 1.000 köpande kunder årligen.

 

Vi lägger vikt vid att förstå dina behov, och vill vara en partner som gör vår expertis tillgänglig för dig. Detta är "limmet" som gör det möjligt att leverera de bästa, smartaste och mest värdefulla lösningarna som ger ditt företag en fördel. Samarbete har alltid varit viktigt för oss och vi tror att det bästa samarbetet bygger på kunskap på alla nivåer för att tillsammans nå bästa möjliga resultat. CBK står för Cooperation by Knowledge – samarbete via kunskap – vilket är riktningen framåt.

Affärsidé


CBK är den ledande distributören av heltäckande infrastruktur- och AV-lösningar i Norden. Vårt ledarskap bygger på ett unikt engagemang för återförsäljare som vill leverera extra värde till sina kunder. Vi får våra kunder att glänsa, så att de föredras som återförsäljare. Vi gör detta genom att sticka ut inom nyckelområden: Vi är den mest kompetenta och professionellt uppdaterade distributören och hjälper våra kunder att se in i framtiden. Vi är bäst på att sätta ihop en heltäckande och korrekt lösning – så att återförsäljaren kan leverera på sina kunders behov. Vår serviceinställning är oöverträffad. Vi uppnår detta eftersom relationen med varje kund är i centrum för allt vi gör.

 

Detta har varit grunden för vår tillväxt och utveckling under hela 2000-talet. Steg för steg har vi utvecklat verksamheten och försett våra kunder med allt mer värdefulla lösningar.

 

Beteendeprinciper

Alltid nära.

Vi är nära kunden, förstår deras behov, svarar snabbt och ger en hög servicenivå.

Alltid i framkant.

Vi bygger kunskap, bevakar trender, letar efter nya möjligheter och kommunicerar det till våra kunder.

Alltid dela.

Vi delar aktivt med oss ​​av kunskap och erfarenheter internt så att våra kunder kan ta del av hela värdet av CBK.

 

 

 

Infrastruktur

CBK:s eget varumärke sedan 2012.

 

Marknadens bästa urval av infrastrukturprodukter med hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser.

Produktkategorin omfattar transceivers, kablar, PDU, fiberadaptrar, mediaomvandlare och patchpaneler.


 

 

Gå till hemsidan >>

Audio/Video

CBK:s eget varumärke sedan 2012.
 

Stoltzen har kvalitetsprodukter inom AV-utrustning, kablar, ljudprodukter och annan relaterad utrustning. Varumärket innehåller produkter med gemensamma värderingar för kvalitet, effektivitet och garanti. Vi gör det säkrare och enklare för dig att välja rätt bland ett brett utbud av produkter.

 

Gå till hemsidan >>

Tillbehör och kontor

CBK:s eget varumärke sedan 2021
 

Elivi har kvalitetsprodukter inom tillbehör och kontorsmaterial. Varumärket innehåller produkter med gemensamma värderingar för kvalitet, effektivitet och garanti.

 


 

 

Gå till hemsidan >>