Välj visning:
Du har valt:

Yealink specialiserar sig idag på att skapa utmärkta lösningar för videokonferenser, samarbete och röstkommunikation. Den höga kvaliteten, den innovativa tekniken och användarvänliga designen skapar de bästa förutsättningarna för virtuell kommunikation.

Certifierade lösningar för Teams och Zoom

Yealink startade sin verksamhet år 2001 med att producera traditionella lösningar med bordsapparater för telefoni och blev snabbt en av de största tillverkarna av IP-telefoner. Under 2015 utvecklade Yealink sin första Microsoft Lync-certifierade bordstelefon, och företaget har därefter följt Microsofts utveckling från Skype for Business till Microsoft Teams.

 

Idag har Yealink ett fullständigt sortiment av lösningar för video och röst, samtliga certifierade för Microsoft Teams. Dessutom har Yealink ett brett utbud av lösningar för Zoom Rooms.

 

Vi hjälper dig att skapa bra förutsättningar för virtuell kommunikation med lösningar från Yealink. Om du har några frågor eller behöver mer information om Yealinks lösningar och produkter står vi redo att hjälpa dig. Vi har vår egen dedikerade produktchef på Yealink.

 

Produktkategori