Stoltzen APOLLO

 

Stoltzen Apollo är en komplett AVoverIP-lösning för användning i ett brett spektrum av applikationer. SA-C - Apollo-kontrollern - möjliggör ett brett utbud av funktioner och sätt att hantera AV-installationen.


Både 3000- och 6000-serien styrs av SA-C och använder samma bas av koder för kontroll. Ett omfattande API-dokument finns tillgängligt för integration med 3:e parts kontrollsystem.

 

Dessutom kommer Stoltzen Apollo med en gratis iPad-app för ett grafiskt drag'n'drop-gränssnitt, som även har en förhandsvisning av källor. Detta gör det extremt enkelt och kostnadseffektivt att ge kunden ett tydligt gränssnitt för hantering av källor och skärmar.

 

AV over IP låter dig skicka ljud- och videosignaler över ett standard IP-baserat nätverk. Du placerar en sändare vid varje källa, och en mottagare vid varje skärm, en kontrollbox för administration - och distribuerar signalerna med en vanlig IP-baserad switch - över en vanlig nätverkskabel.

 

Detta ger många fördelar jämfört med proprietära matrislösningar:

 

1: Standard nätverkskablar, utan särskilda krav. Allt som installatören behöver göra är att se till att kablaget överensstämmer med Cat.6

 

2: Kostnadseffektiva nätverksväxlar. Du får stor flexibilitet och kan enkelt utöka installationen genom att sätta in större strömbrytare, eller stapla flera strömbrytare.

 

3: Strömförsörjning via PoE-standarden. Du slipper kostnaden för en elektriker, eftersom strömmen kommer via nätverkskabelen.