Vill du arbeta hos oss?

Häng med på resan mot framgång i CBK Sverige!


Nyligen har CBK satt sina spår i Sverige och letar efter passionerade och engagerade individer med en brinnande önskan att vara en del av en exceptionell resa. Vi har stora ambitioner för CBK Sverige och vi behöver dig för att vara en del av vårt dynamiska team och ta oss till nya höjder. Känner du redan pirret?
 

CBK är den ledande distributören av heltäckande infrastruktur- och AV-lösningar i Norden. Vårt ledarskap bygger på ett unikt engagemang för återförsäljare som vill leverera extra värde till sina kunder. Vi får våra kunder att sticka ut, så att de föredras som återförsäljare.
 

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som har en djup förståelse för AV- och IT-branschen, och ännu bättre om du har erfarenhet av distribution. Om du är självgående, ambitiös och målinriktad och redo att anta utmaningen att föra CBK Sverige till nya höjder, då är detta din möjlighet att vara med i ett vinnande lag.

 

Vad kan du förvänta dig?

I CBK Sverige kommer du inte bara vara en anställd; du kommer vara en nyckelperson i vår framgångssaga. Du kommer att få möjlighet att arbeta med ett starkt team som har över 20 års erfarenhet inom branschen. CBK Norge har upplevt en enorm tillväxt de senaste åren. Det här är din chans att vara med och bygga upp ett företag och forma dess framtid.Varför välja CBK?

  1. Fantastiska tillväxtmöjligheter: CBK upplever en exceptionell tillväxt i Norge, och nu vill vi skapa samma framgång i Sverige. Det innebär enorma möjligheter för personlig och professionell utveckling.
  2. Starkt team med kompetenta kollegor: Du kommer att arbeta med dedikerade yrkesmänniskor som delar din passion för teknik och innovation. Tillsammans kommer vi att nå våra mål.
  3. Stor påverkan: Din insats kommer att ha direkt påverkan på CBK Sveriges framtid och framgång. Här blir du hörd, sedd och respekterad.
  4. Spännande produkter och varumärken: Med över 16 000 produkter och över 50 varumärken i vår portfölj har vi den bredd som krävs för att leverera kompletta AV- och IT-lösningar till våra kunder. Vad kan vi inte leverera?
     


Ansök nu!

Om du är redo att omfamna utmaningen och föra CBK Sverige till otroliga höjder, så vill vi gärna höra från dig! Skicka in din ansökan idag eller kontakta oss om du har frågor och bli en del av denna spännande resa mot framgång med CBK.
 

Ansökningar och förfrågningar kan skickas till jobb@cbkgroup.se

 

Om CBK

 

I 2022 förvärvades Ekab av den norska distributören CBK Distribusjon AS. Därför har vi nu bytt namn till CBK Sweden AB.  Företaget etablerades i 1980 i Linköping och är därmed en av de äldsta distributörerna på den svenska och nordiska marknaden. 

 

CBK är den ledande distributören av heltäckande infrastruktur- och AV-lösningar i Norden. Vårt ledarskap bygger på ett unikt engagemang för återförsäljare som vill leverera extra värde till sina kunder. Vi får våra kunder att glänsa, så att de föredras som återförsäljare. Vi gör detta genom att sticka ut inom nyckelområden: Vi är den mest kompetenta och professionellt uppdaterade distributören och hjälper våra kunder att se in i framtiden. Vi är bäst på att sätta ihop en heltäckande och korrekt lösning – så att återförsäljaren kan leverera på sina kunders behov. Vår serviceinställning är oöverträffad. Vi uppnår detta eftersom relationen med varje kund är i centrum för allt vi gör.

 

Detta har varit grunden för vår tillväxt och utveckling under hela 2000-talet. Steg för steg har vi utvecklat verksamheten och försett våra kunder med allt mer värdefulla lösningar.

 

Vill du veta mer om CBK? Klicka här