Yealink MeetingBoard Collaboration Display är en allt-i-ett mötesrumslösning som underlättar effektivt digitalt samarbete.

Med en 4K-kamera, inbyggda högtalare, mikrofoner och inbyggda Microsoft Teams, realiserar MeetingBoard ett smidigt och stabilt HD-Teams-möte. Med AI-teknik, inklusive AutoFraming och Speaker Tracking, förbättras mötesupplevelsen ytterligare.
 

Demopriset gäller en enhet per modell och återförsäljare. Skicka ett mail till Andreas Fridolsson för att få ett demopris idag.
 

Klicka här för demopris

 

Köp tillbehör till MeetingBoard

 

Skärmen kan antingen monteras på vägg eller stativ med hjul. Lösningen är mycket mobil, genom att du kan kombinera MeetingBoard med befintlig utrustning och ansluta till Teams med en knapptryckning utan att använda en PC.
 

Yealink MeetingBoards responsiva display och funktioner som premiumfärgning, samarbetsdiagram, flytande komponenter och annat rikt innehåll hjälper till att öka ditt teams kreativitet och produktivitet. Drivs av Microsoft Whiteboarding, säkerställer det sömlöst samarbete i realtid under brainstorming, projektplanering eller problemlösning.