Yealink A10 til kampanjpris

Full Teams-funktionalitet inbyggd


Yealink MeetingBar A10 är en allt-i-ett-kompakt och enkel enhet som passar perfekt för små rum, till och med på kontoret. Den är avsedd för upp till 4 personer och har viktiga AI-funktioner som auto-framing, speaker-tracking och smart gallery för att uppnå bästa möjliga möteskvalitet. Den har en inbyggd 8MP-kamera med 120° synfält och 4 x digital zoom. Förutom detta har den en elektrisk lins som öppnas och stängs före och efter en videokonferens, en sensor som registrerar när människor kommer in i rummet, 8 MEMS-mikrofoner och noice proof-teknologi. Du kan trådlöst dela med WPP30-dongeln.


Upp till 10 enheter:

Vid köp av upp till 10 st Yealink A10 får du ett reducerat kampanjpris per enhet om du INTE registrerar något case.

 

Över 10 enheter:

Om du vill köpa över 10 enheter kan du få ytterligare rabatt, men då måste du registrera caset här: https://ors.yealink.com/


 

Kampanjpriset på Yealink A10 gäller t.o.m. 30/6

 


 

Flyer | Datasheet | Video

 

 


Yealink MeetingBar - En revolutionerande lösning för videokonferenser


I en värld där remote arbete och digitala möten har blivit en del av vardagen för många, är det viktigare än någonsin att ha en pålitlig och enkel lösning för videokonferenser. Det är här Yealink MeetingBar kommer in. Yealink MeetingBar är en serie av videokonferensenheter som ger dig hög kvalitet i dina virtuella möten.


Yealink MeetingBar består av tre modeller: A10, A20 och A30. Varje modell har unika funktioner och kapaciteter, och är designad för att täcka dina specifika behov. 

 

Läs mer

 

 

Du måste vara registrerad som kund och vara inloggad för att se den här kampanjen.